RSS  
 Page RSS
RSS

RSS Feed

Welke RSS - Feeds kan je op mijn website vinden :
- Nieuws
- Gastenboek
 
Wat is RSS?
Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op je favoriete websites ben je vaak behoorlijk wat tijd kwijt. Je moet naar elke site surfen om dan na te gaan of er iets nieuw verschenen is of niet. In plaats van zelf elke dag naar allerlei sites te gaan, kun je de informatie van je favoriete sites natuurlijk ook naar je toe laten komen. Met behulp van RSS ...

Je kan RSS gebruiken door een RSS-lezer programma te installeren. Een goed en gratis programma is RssReader of RSSOwl. Zo'n programma is te vergelijken met een e-mail programma (zoals Outlook). Wanneer je het programma opent krijg je in een oogopslag de laatste updates te zien van al je favoriete sites. Meestal zie je enkel een beknopte beschrijving van wat nieuw is. Je kan echter rechtstreeks naar het betreffende artikel op de site gaan door op de headline te klikken.

Hoe werkt het? Je moet gewoon de sites waarvan je op de hoogte wil blijven toevoegen aan de RSS-lezer. Dat doe je door het internetadres van de RSS feed te kopiŽren en in de RSS-lezer te 'plakken'. Het internetadres vind je door met de rechtermuisknop te klikken op het RSS logo RSS/XML FeedRSS/XML Feed en dan 'Copy shortcut' of 'Copy link location' te kiezen. Om te weten of een website een RSS feed heeft moet je op zoek gaan naar dit logo.

 

Nieuws
Update programma voor ontmoetingsformulier 20/06 Update programma voor ontmoetingsformulier

Nieuwe foto's: Gentse 2H - Eikenlo 1H 17/06 Nieuwe foto's: Gentse 2H - Eikenlo 1H

Nieuwe foto's: Beveren 2H - Eikenlo 1H 20/02 Nieuwe foto's: Beveren 2H - Eikenlo 1H

>> Nieuwsarchief


Juni '24
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed